DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

Merkezimiz Danışma Kurulu Toplantısı, KAYHAM Müdürü V. Prof. Dr. Yahya BAĞÇECİ başkanlığında 30.12.2022 tarihinde saat: 14.30'da gerçekleştirilmiştir.

Toplantı; Üniversite Birim Danışma Kurulu Yönergesi hakkında bilgilendirme, 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik bilgi verilmesi ve Merkez faaliyetlerine ilişkin önerilerin alınmasına ilişkin gündem maddeleri çerçevesinde yapıldı. Dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz, Doç. Dr. Fatma ÜNLÜ (Merkez Mdr. Yrd.), Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet İNBAŞI ve Prof. Dr. Hava SELÇUK, Kapadokya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rıfat YILDIZ, Erciyes Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Şirvan GÜNERİ, Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Şükrü DURSUN, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf ÖZKAN, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet GÜLSOY, Erciyes Üniversite Öğrenci Temsilcisi Tuba YILDIRIM ve Erciyes Üniversitesi Mezun Öğrenci Temsilcisi Ali Can ÖZDOĞAN katıldı.

30 Aralık 2022 Cuma